Canfali Marina Alta

El PP diu que el projecte de la plaça Valgamediós és necessari però lamenta la desaparició de 54 places d'aparcament

El PP dice que el proyecto de la plaza Valgamediós es necesario pero lamenta la desaparición de 54 plazas de aparcamiento
  14/11/2019

Els populars de Dénia consideren que el projecte de reurbanització de la plaça Valgamediós i altres carrers és una necessitat que els veïns venien demandant des de fa anys. No obstant això, han criticat que hagen de desaparèixer 54 aparcaments a la zona: 15 a la plaça Tenor Cortis, 15 a la de Valgamediós, 3 al carrer Bretxa, 8 a Cos de Guàrdia i 16 a Major.

Eva Catalá ha lamentat que no s'hagen atès les demandes dels residents perquè es mantinguessin les places de pàrquing.

Per la seva banda, la portaveu de PP, María Mut, no veu clar que la modificació de crèdits per poder licitar les obres s'hagi plantejat per via d'urgència, atès que han tingut temps. Segons la seva opinió, la gestió de l'equip de govern no ha estat adequada.

Sobre aquest tema, José Antonio Cristóbal, ha destacat que una part de la modificació de crèdits es porta a terme mitjançant la reducció en la partida d'inversions noves en infraestructures de l'departament de parcs i jardins per un import de 78.000 €. Cristóbal entén que "aquests diners es podia haver destinat a la partida de personal d'aquest departament per augmentar el volum de contractació, creant ocupació local i ajudant a mantenir els jardins nets com demanen els ciutadans".

 

Cercar notícies
Agenda