Canfali Marina Alta

El PP presenta una moció perquè Dénia i Xàbia instal·len boies d'amarratge que eviten el fondeig de les embarcacions

El PP presenta una moción para que Dénia y Xàbia instalen boyas de amarre que eviten el fondeo de las embarcaciones
  22/08/2019

El Partit Popular ha presentat una moció en els ajuntaments de Dénia i Xàbia perquè demanen a la Conselleria de Medi Ambient la instal·lació de boies d'amarratge perquè s'evite el fondeig de les embarcacions, especialment a la reserva marina del Cap de Sant Antoni, on la posidònia oceànica necessita més protecció.
La líder dels populars, María Mut ha explicat que la proposta està pensada per la mateixa Conselleria ja que hi ha un document públic que mostra que hi ha en previsió nou punts d'amarratges al mar "però no entenem per què a hores d'ara de l'estiu encara no s'ha dut a terme, així que el més lògic és donar-los un toc d'atenció ".
"Els populars insisteixen que són els propis usuaris de les embarcacions recreatives que s'han posat en contacte amb nosaltres els que demanen que s'instal·len aquestes boies perquè no hi ha ara mateix on amarrar i es veuen obligats a tirar l'àncora", ha explicat Mut . Referent a això va recordar que ja l'any 2017, l'equip de govern format per PSPV i Compromís, va iniciar les gestions perquè això fos una realitat, però no va arribar a materialitzar-se.

Cercar notícies
Agenda