Canfali Marina Alta

El pregó del cuiner Jordi Morera en clau gastronòmica fa bullir l’ambient en el preàmbul del carnestoltes pegolí

  • El pregó del cuiner Jordi Morera en clau gastronòmica fa bullir l’ambient en el preàmbul del carnestoltes pegolí
  • El pregó del cuiner Jordi Morera en clau gastronòmica fa bullir l’ambient en el preàmbul del carnestoltes pegolí
  • El pregó del cuiner Jordi Morera en clau gastronòmica fa bullir l’ambient en el preàmbul del carnestoltes pegolí
  • El pregó del cuiner Jordi Morera en clau gastronòmica fa bullir l’ambient en el preàmbul del carnestoltes pegolí
  • El pregó del cuiner Jordi Morera en clau gastronòmica fa bullir l’ambient en el preàmbul del carnestoltes pegolí
  • El pregó del cuiner Jordi Morera en clau gastronòmica fa bullir l’ambient en el preàmbul del carnestoltes pegolí
  22/02/2019

 

El carnestoltes pegolí 2019 ha descorregut el seu teló amb el pregó protagonitzat pel cuiner Jordi Morera en clau gastronòmica des del balcó de l’Ajuntament per a posar-li la cirereta al muntatge de l’associació cultural Atzaïla amb l’objectiu de revitalitzar una trilogia festera que abasta la Baixada del Riu de Bullent, Carnestoltes i la Pinyata.

       L’acte, que ha congregat a la plaça de l’Ajuntament a centenars de veïns i visitants,  ha estat amenitzada per la colla de dolçainers La Clandestina, el  ballet del coreògraf Marc Pons, els Gegants i el Drac de Dianium Dansa i la Muixeranga de la Marina Alta. Aquest tret d’eixida donarà pas hui dissabte a la XXXIV edició de la Baixada al Riu de Bullent a partir de les 13 hores en el Pas de Bullentó.

 

Cercar notícies
Agenda