El programa d’activitat física oncològica de la AECC comença a funcionar en el gimnàs de la piscina d’Ondara

El programa d’activitat física oncològica de la AECC comença a funcionar en el gimnàs de la piscina d’Ondara
  06/06/2024

La iniciativa de la Junta Local de l'Associació Espanyola Contra en Càncer per a comptar amb un programa d’activitat física oncològica a Ondara ha prosperat aquesta setmana al obrir-se en el gimnàs de la piscina municipal.

El primer grup de dotze persones han iniciat l’activitat de la mà de la AECC amb el suport i col·laboració de l'Ajuntament d'Ondara així com de l'empresa municipal SINMA per la cessió de l'espai on es du a terme el programa. La presidenta de la junta local, Mari Carmen Bisquert, ha lliurant als participants una samarreta cedida per Esports Colau a qui ha agraït el detall per a portar endavant el ue considera “un pas significatiu per a aquesta malaltia”.

Així mateix, ha recordat que el programa d'Activitat Física Oncològica es desenvolupa per a tota la Marina Alta; és a dir, per a tots els pacients oncològics que residisquen en aquesta zona de la comarca, els dilluns i dimecres de 12 a 13 hores en el gimnàs de la piscina municipal d'Ondara, i compta amb professionals de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, formats en aquest tipus de pacients oncològics que porten a cap unes sessions són gratuïtes i el seguiment individualitzat. No obstant això, la Junta Local de la AECC ha facilitat el telèfon gratuït d'Infocáncer: ‪900100036  per a qualsevol informació.

 

<<< Tornar a la portada