El programa Llonges de la Cultura s’instal·la a la sala municipal de mostres de Pedreguer

El programa Llonges de la Cultura se instala en la sala municipal de muestras de Pedreguer
  12/06/2019

 

 

La sala central d’exposicions de la Casa de Cultura s’ha afegit al programa Llonges de la Cultura que promou la Fundació Baleària amb la inauguració de la mostra Baleàrics. La mostra, comissariada pel mallorquí Antoni Torres, es podrà visitar fins al 3 de juliol i ofereix una interessant obra col·lectiva d'art contemporani de reconeguts artistes de les quatre illes Balears: Tomeu Canyellas, Joan Costa, Paca Florit, Carles Guasch, Mariano Manyol, Enric Riera, Miquel Planas, i de la Marina Alta: Imma Mengual, Joan Castejón i Ramon Pérez Carrió. 

L’acte inaugural va comptar amb la presència de l’alcalde, Sergi Ferrús, la regidora de Cultura, Noèlia Miralles, i el gerent de la Fundació Baleària, Ricard Pérez. L’artist local Ramon Pérez Carrió va aportar algunes reflexions durant el parlament al voltant de l'esperit d'esta exposició, i en acabar va haver un recorregut guiat per tota la mostra de la mà de Sandra Pilato. 

La programació expositiva de la sala, gestionada a partir d'ara per la Fundació Baleària, es reprendrà a partir del mes de setembre.

Subscriu-te!