Canfali Marina Alta

El PSPV-PSOE de Xàbia proposa un gran parc en la zona del Rafal i convertir el Central Cinema en un espai per a la joventut

  • El PSPV-PSOE de Xàbia propone un gran parque en la zona del Rafal y convertir el Central Cinema en un espacio para la juventud
  • El PSPV-PSOE de Xàbia propone un gran parque en la zona del Rafal y convertir el Central Cinema en un espacio para la juventud
  13/05/2019
José Chulvi:“Els que pensen que es pot governar Xàbia sense passar de la rotonda de Gata ho tindran malament”

 

El candidat a l'Alcaldia pel PSPV-PSOE, José Chulvi, ha presentat el programa electoral que recull una sèrie de propostes per a desenvolupar en els pròxims quatre anys. Un document que mira a futur però també al passat, per a recordar els huit anys de gestió socialista que ha reduït a zero un deute de 43 milions d'euros, i que ha impulsat projectes que semblaven estancats com la piscina municipal o l'auditori i el Pont de Triana. 

Passat, present i futur són els tres eixos sobre els quals gira el programa, perquè també recorda les iniciatives que hi ha en marxa, a més de l'acabat d'aprovar Pla General, que augmenta el sòl dotacional en més d'un 50%. La conversió del far del Cap de Sant Antoni en un centre de recepció del Parc Natural del Montgó o el projecte per a resoldre la problemàtica de les aigües residuals, són unes altres de les iniciatives del futur més pròximo i que ja estan en camion. 

A més,*Chulvi ha destacat altres dues propostes com a principals novetats del programa. D'una banda, crear un gran parc en la zona del RAFAL, per a convertir-lo en pulmó verd i un espai recreatiu natural que unisca els nuclis urbans del Centre Històric i Duanes. D'altra banda, convertir el Central Cinema en un centre per a la joventut, com una seu oberta i multidisciplinària que puga atendre les demandes d'aquest sector. 

El candidat socialista ha destacat que la pròxima serà la legislatura de la culminació de les obres que està en marxa i que el seu equip afronta la campanya amb “serietat, ganes i molta il·lusió”. “L'experiència ens ajuda a millorar”, ha assenyalat un Chulvi ben abrigallat per la seua candidatura, i que ha apuntat que el programa s'ha realitzat “des de l'honestedat, l'honradesa i l'estima per Xàbia”. 

 

XÀBIA ÉS SEMPRE LA PRIORITAT

 

D'altra banda, *Chulvi ha assenyalat que “Xàbia és sempre la prioritat”, en resposta a les crítiques sobre la compatibilitat en el càrrec amb el de diputat autònom al qual accedirà en aquesta nova legislatura. “Porte huit anys com a alcalde sense parar un sol dia, i els que critiquen a penes porten sis mesos i es creuen que la vida ha començat ara”, ha respost. “Tindre veu en les Corts Valencianes significa que Xàbia, la comarca i la província d'Alacant també tindran veu allí”, ha subratllat. “Els que pensen que es pot governar Xàbia sense passar de la rotonda de Gata ho tindran malament”, ha conclòs.

Cercar notícies
Agenda