Canfali Marina Alta

El regatista de Xàbia Rafa Andarias logra l'onzé lloc en el Campionat del Món

  • El regatista de Xàbia Rafa Andarias logra el undécimo puesto en el Campeonato del Mundo
  • El regatista de Xàbia Rafa Andarias logra el undécimo puesto en el Campeonato del Mundo
  09/07/2019

El regatista paralímpic espanyol, Rafa Andarias, ha aconseguit en la categoria 2.4mR l'onzé lloc en els Per a World Sailing Championship, el Campionat del Món de vela adaptada, que s'ha disputat entre els dies 3 i 7 de juliol en el Club Nàutic de Puerto Sherry, a Càdis, concretament en el port de Santa María. Andarias, amb unes veles fabricades per ell mateix, va competir contra els millors regatistas adaptats del món.

En els quatre dies de competició el xabienc va ser de menys a més, i va aconseguir com a millors parcials un quart i un cinqué lloc de les dotze proves celebrades. Així, Rafa Andarias ha aconseguit posicionar-se en el lloc desé-primer, millorant el seu dècim-quart lloc en el mundial de l'any passat en Sheboygan, els Estats Units.

Andarias ha assenyalat que “es una alegria enorme seguir en el top 15 mundial un altre any més; amb aquest ja són 10 anys en l'elit mundial i estic molt satisfet. Aquesta és l'última competició de la temporada i ara toca descansar i pensar en la nova temporada”. També ha agraït el suport del Club Nàutic de Xàbia i als patrocinadors.

Cercar notícies
Agenda