El regatista Rafa Andarias venç en la Copa d'Espanya de 2.4mR de vela adaptada

• El regatista Rafa Andarias vence en la Copa de España de 2.4mR de vela adaptada
  09/04/2018
És el tercer títol nacional del xabier, després dels de 2012 i 2014

El regatista xabier Rafa Andarias ha aconseguit el triomf en la Copa d'Espanya de 2.4mR celebrada aquest cap de setmana a Torrevella i suma així, el seu tercer títol coper. Les dependències del RCN de Torrevella van acollir les Copes d'Espanya de vela adaptada per a les categories Hansa 303 i 2.4mR, amb un total de vint-i-dues embarcacions.

Durant els tres dies de competició el xabier es va mostrar sòlid i va aconseguir séis triomfs, d'un total de 9 possibles, a més de dos segons posats i un tercer. La suma d'aquests punts, i després de l'aplicació del descarte, van proclamar a Andarias com a vencedor de la Copa d'Espanya amb 10 punts, amb un avantatge de nou punts sobre el segon classificat.

D'aquesta manera, Andarias obté el doblet en 2018, en vèncer el passat mes de febrer el Campionat d'Espanya i ara la Copa d'Espanya, uns resultats que el situen com el número 1 de ránking nacional.