Canfali Marina Alta

El rus Denis Taradin guanya en les Formula Kite Spain Sèries Dénia 2018

El ruso Denis Taradin vence en las Formula Kite Spain Series Denia 2018
  27/05/2018

 
Després d'una jornada inicial gairebé perfecta on les condicions de vent van fregar l'ideal, la segona jornada de regates a Dénia es van fer una mica de pregar amb un vent fluix de component nord que no va cedir el seu lloc al sud-est fins ben entrat el migdia. Amb una intensitat de vent de deu a catorze nusos tota la flota de Formula Kite va navegar les dues últimes mànigues del campionat per dirimir les classificacions generals dels tres esdeveniments que agrupava la prova de Dénia.

A la primera mànega del dia, després d'un fora de línia de Denis Taradín, Alejandro Climent, regatista del Club Esportiu Marina El Portet, va aprofitar la seua oportunitat per rescabalar-se de la jornada d'ahir signant la seua primera victòria parcial per davant del també rus, Aleksey Chibizov , que seguia mantenint el segon lloc a la general provisional.

La segona prova del dia, la de més vent de tot el campionat, la flota va oferir una sortida espectacular on els russos van tornar a liderar la flota de principi a fi, desmarcant de la resta per la seua diferència de velocitat, acabant de completar el podi, el espanyol Alejandro Climent.

Cercar notícies
Agenda