Canfali Marina Alta

El Torneig Orysol es realitzarà al Club de Tennis Dénia des del 22 al 28 de juliol

El Torneo Orysol se realizará en el Club de Tenis Dénia desde el 22 al 28 de julio
  18/07/2019

És un planter de tennistes professionals. El Club de Tennis Dénia ha presentat aquesta setmana la 41 edició d'una de les cites amb més solera d'Europa. El Torneig Internacional Orysol Ciutat de Dénia se celebrarà del 22 fins al 28 de juliol, és a dir una setmana menys del que era habitual. A l'acte han assistit l'alcalde de la ciutat Vicent Grimalt, el regidor d'Esports, Raúl García de la Reina, la presidenta del CT Dénia, Elsa Bordehore, el vicepresident del club, Oleguario Caselles, i Manuel Sala, director del torneig.
Es disputa una fase prèvia classificatòria, durant els dies 22 i 23 de juliol, amb un quadre de 32 jugadors, en la qual hi ha representació de jugadors de gairebé tothom. Per exemple en l'última edició van participar jugadors de: Espanya, Alemanya, Estats Units, Brasil, Suïssa, Itàlia, Uzbequistán, Bulgària, Gran Bretanya, Bèlgica, Japó, l'Índia, Kazajistan, Rússia, Irlanda i Bielorússia.
D'aquesta fase prèvia es classifiquen vuit jugadors per disputar la ronda final. La fase final es juga des del dia 23 al 28 de juliol, i la componen els 20 jugadors inscrits amb millor rànquing, 8 jugadors classificats de la fase prèvia i 4 wild cards (convidats). Aquestes places d'invitació per jugar la fase final s'utilitzen per a jugadors joves i amb projecció o bé jugadors de nivell que no s'han inscrit prèviament per participar en el torneig.

Cercar notícies
Agenda