El trident ofensiu salva els mobles i el Pego es queda líder en solitari

• El tridente ofensivo salva los muebles y el Pego se queda líder en solitario
  08/09/2019

El Pego ha salvat un partit complicat contra l’Enguera amb un marcador de 3-1 gràcies als gols del seu trident atacant: Kevin, Rico i Juan. En la primera part els rogets han dominat i s’han posat 2-0 amb un joc fluid que convidada a somiar amb una gran vesprada de futbol. Però la segona part s’ha desbaratat i les imprecisions i les continues pèrdues de baló en zones de risc han situat el partit en un punt perillós per als de Lauro, que han aprofitat els visitants per posar el 2-1 i crear perill sobre la porteria de Fede. La tranquil·litat només ha aplegat en el minut 89 quan Juan ha fet un gran gol per sentenciar el partit i sumar la segona victòria pels de casa.

Sis punts de sis disputats i el Pego que se situa líder en solitari gràcies a una curiosa i gairebé insòlita circumstància: cap altre equip del grup ha guanyat els dos partits disputats.