Canfali Marina Alta

El Verger s’adjudica el guardó de reciclaje La reconquista del vidrios

El Verger s’adjudica el guardó de reciclaje La  reconquista del vidrios
  15/02/2018

 

La recuperació d’una mitjana de 13,1 quilos de vidre per fester en els Moros i Cristians 2017 li ha valgut al municipi d’El Verger ser distingit amb el guardó La reconquista del vidrio.

        La campanya, promocionada per la entitat sense ànim de lucre que s’encarrega del reciclat d’aquest tipus d’envasos, ha comptat amb la participació de tren-dos municipis de tota la Comunitat Valenciana que han permès reciclar 190.500 quilos en total.

        El premi, consistent en 3.000 euros, ha estat recollit de mans del director general pel Canvi Climàtic, Joan Piquer, per l’alcalde Basili Salort, el regidor de Medi Ambient, Lluís Poquet, i el president del Consell Moro, Juan Pineda, els quals han fet públic que aquesta quantitat es destinarà a la realització d’un acte oficial per a les festes de 2018.

        El regidor de Medi Ambient ha valorat molt positivament aquestes iniciatives de sensibilització amb el suport de la Generalitat Valenciana, on es barreja les festes tradicionals amb l’adquisició d’hàbits de reciclatge.

Cercar notícies
Agenda