Canfali Marina Alta

Els representants dels partits polítics de Xàbia debatran sobre joventut

Els representants dels partits polítics de Xàbia debatran sobre joventut
  08/04/2019

Dóna’t veu, un programa de podcast amb vocació d’arribar i fer-se escoltar a la joventut, ha convocat per a aquest dissabte un debat al voltant de la joventut, en el que intervindran representants de les distintes forces polítiques de Xàbia. L’encontre tindrà lloc a les 11 hores al saló d’actes del Museu Soler Blasco. Integrants joves de cada formació debatran sobre temes tan diversos com les oportunitats laborals més enllà de l'hostaleria i el turisme de sol i platja, la dificultat de trobar un lloguer assequible per emancipar-se, les carències del transport públic, especialment en el cas dels estudiants universitaris, i l’oferta formativa o les opcions d’oci, entre d’altres. 

Ximo Segarra (PSPV), Elena Gwyn Jones (PP), Juan Cardona (Compromís), Abel Moll (Ciudadanos por Jávea), Álex Aguilar (Podemos) Enrique Escrivá (C’s) i Antonio Serrano (VOX) seran els encarregats de defendre les postures dels seus respectius partits polítics, així com de plantejar noves propostes i perspectives. 

“La idea és que el públic participe fent preguntes o aportant idees, per aconseguir així un debat més enriquit i realista”, assenyalen des de Dóna’t veu. El programa es penjarà després a la plataforma de ràdio i podcasts i Voox i es difondrà per xarxes socials

Cercar notícies
Agenda