Enrique Moll també serà candidat a la secretaria comarcal del PSPV

Enrique Moll també serà candidat a la secretaria comarcal del PSPV
  13/01/2018
“Buscarem, si és possible, una llista única i de consens”

Òscar Mengual i Enrique Moll optaran a la secretaria comarcal del PSPV. La de Moll ha estat una candidatura presentada i avalada per diverses agrupacions socialistes de la Marina Alta. De fet, la presentació als mitjans de comunicació –feta a la seu de Dénia ahir divendres- ha estat a càrrec de Baltasar Vives, el portaveu d’Els Pobles, acompanyat per Kika Mata, de Xàbia, Eliseu Mezquida, de Castells de Castells, Vicent Cabrera i Encarna Cabrera, de Benissa i Calp, i de Ricard Sendra, secretari comarcal de Joves Socialistes.

Vives ha dit que “no es tracta d’una candidatura personal sinó que naix de les agrupacions. Moll és alcalde de Pego i té una progressió comarcal”. Els socialistes diuen que el partit viu un “moment tranquil” que cal aprofitar i tant Vives com Moll no descarten la possibilitat d’arribar a una llista única i de consens “quan es puga, perquè tenim de termini fins la celebració del congrés”. “Si al final no és possible”, afegeix l’alcalde de Pego, “no passa res i buscarem aglutinar gent compromesa per treballar a la comarca”.

La intenció és tindre llistes en tots els pobles de la Marina Alta i que no es repetisquen casos com els del Poble Nou de Benitatxell, Llíber, l’Atzúvia, Benimeli i Senija, entre d’altres. Moll ha explicat que “les directrius del partit en el procés de reestructuració provincial són que siguen els alcaldes dels pobles més grans els que encapçalen les secretaries comarcals, per la visibilitat que els atorga el seu càrrec, i amb això tant l’alcalde de Xàbia com el de Dénia o jo mateix, som els que a priori reuníem eixa condició, encara que la terna va reduint-se a conseqüència de l’elecció de Chulvi com a president provincial i la renúncia de Grimalt per motius personals”. En eixa dinàmica ha considerat “una sorpresa que l’endemà de haver proclamat Chulvi es postulara Óscar com a candidat, amb qui he intentat arribar a un acord oferint-li la secretaria d’organització que va rebutjar amb l’argument que tenia el suport del 80% de la comarca i això ha estat, al final, el que m’ha fet prendre la decisió de concorre, ja que considere que es més referent per a la comarca un alcalde que un regidor, encara que siga de Dénia, de cara a que els socialistes tornem a ser força majoritària a la Marina Alta, com a punt de partida per a reconquerir la Diputació”.

Subscriu-te!