Espanta la por a la Biblioteca d’Ondara per Halloween

Espanta la por a la Biblioteca d’Ondara per Halloween
  22/10/2019

 

La Biblioteca municipal d’Ondara es torna a sumar al circuit Espanta la por 2019 del Museu Valencia d’Etnologia. La iniciativa, segons ha explicat la regidora de Cultura, Raquel Mengual, es porta a cap per segon any consecutiu desprès de l’adhesió de la biblioteca ondarenca a un projecte global per a redescobrir els monstres valencians, que es compon de diferents activitats i propostes didàctiques.

“Es tracta de fer la celebració de Halloween més nostra” ha afirmat per explicar que no hi ha un millor moment al llarg de l'any que al voltant de Tots Sants per a llegir rondalles i llegendes fantàstiques i per a donar a conèixer l’imaginari valencià de la por que te com a personatges icònics a l'home del sac, el butoni, la tarasca o els donyets. Aquests, estaran present en la decoració de la Biblioteca i la Casa de Cultura, on es preveu fer també una prestatgeria pròpia i decorada amb bibliografia de por.

 Entre les activitats propostes, el dimecres 30 d'octubre, es representarà el conte de "Marta i la Tarasca" per la companya" Oracle de l'est" a les 18 hores; mentre que el dijous 31 vespra de Tots Sants, està prevista una Ruta de la Por per la Casa Misteriosa de Cultura, per a tots els xiquets i les xiquetes disfressats. En aquesta última, des de l'AMPA del CEIP Sanchis Guarner s'ha organitzat a les 17.30 hores un passacarrer de disfresses, amb eixida des del Prado i recorregut fins a la plaça Major, on els participants entraran a la Casa –de Cultura- Encantada i Misteriosa amb premis a les millors disfresses.