Expectació i entusiasme en l’estrena del nou col.legi Benicadim

  • Expectació i entusiasme en l’estrena del nou col.legi Benicadim
  • Expectació i entusiasme en l’estrena del nou col.legi Benicadim
  13/09/2017

 

 

L’expectació i entusiasme que ha engegat entre la comunitat educativa la inauguració del  nou col.legi Benicadim ha estat la nota principal en l’arranc del curs escolar a Beniarbeig. La curiositat per l’obertura de les portes del nou centre ha fet que els estudiants foren acompanyats per molts familiars en el primer dia del curs. La porta del centre es va decorar expressament per a l’ocasió per part dels mestres, amb la intenció de donar la millor benvinguda possible en el primer dia de vida del centre. L’alcalde, Vicent Cebolla, i el director del de l’escola, Vicent Molines, participaren de la benvinguda.

        Ara s’ha preparat una jornada de portes obertes per al proper cap de setmana per tal que les famílies i ciutadans en general puguen conéixer de prop i amb tranquil·litat el nou edifici.

        Molines va fer d’amfitrió acompanyant a l’alcalde i altres regidors en una breu visita per algunes de les dependències, per tal de comprovar de primera mà el resultat final de les obres d’unes instal·lacions que han estat la principal demanda dels últims anys i que ara ja són, per fi, una realitat.

Subscriu-te!