Canfali Marina Alta

Cap de setmana cultural a Xàbia amb art plàstic, dansa, música i teatre

Fin de semana cultural a Xàbia con arte plástico, danza, música y teatro
  13/02/2018

El cap de setmana cultural a Xàbia arriba carregat d'activitats amb art plàstic, dansa, música i teatre. La programació s’obri el divendres amb un conta contes infantil, que aquesta setmana serà a la Biblioteca de Duanes (a les 17.30 hores) i explicarà la història d'unes Certes Titelles. La tarda seguirà amb art plàstic, ja que les sales municipals renoven exposicions. Una d'elles la signatura Dennys Santos, un artista plàstic independent nascut a Cuba i actualment establert a Xàbia. La mostra De les meves arrels africanes es podrà visitar a la Casa del Cable a partir d'aquest divendres 16 de febrer. La inauguració està prevista a les 20.30 hores.

L'altra exposició, que obrirà també el divendres, a les 19.30 hores al Centre d'Arts Lambert, porta per títol Pell de fusta. Es tracta d'una mostra col·lectiva dels artistes plàstics María Casado i Joan Roselló, vinculats a l’ Escola d’Arts Experimentals A. Vives de Gata, que presenten intervencions plàstiques i escultures realitzades amb elements quotidians i de la naturalesa.

Per als afeccionats a la música i la dansa, la cita del divendres és en el saló d'actes del Conservatori Professional, a partir de les 20 hores amb l'espectacle Elisabetta, un original duo de ballarina i violinista basat en la història Elisabetta Premazore, el gran amor del compositor italià Giuseppe Tartini. L'entrada, amb un preu de 5 euros, pot adquirir-se aquesta mateixa tarda en el Conservatori a partir de les 18 hores. 

La setmana es tanca amb una cita amb el teatre, el dissabte, a les 20 hores a la Casa de la Cultura, amb la representació d’Azerbaijan, obra de l'autora valenciana Mertxe Aguilar i interpretada per la pròpia Aguilar i Pau Gregori que parla sobre els abismes de la parella i la falta d'amor. Les entrades, també a cinc euros, es poden adquirir a partir de les 18 hores també a la Casa de Cultura.

Cercar notícies
Agenda