Francisco García i Joaquín Torres s'adjudiquen la vint-i-set edició del Torneig de golf CANFALI MARINA ALTA

  • Francisco García y Joaquín Torres se adjudican la vigésimo séptima edición del Torneo de golf CANFALI MARINA ALTA
  • Francisco García y Joaquín Torres se adjudican la vigésimo séptima edición del Torneo de golf CANFALI MARINA ALTA
  19/11/2018


Francisco García i Joaquín Torres van ser els vencedors de la vint.i-set edició del Torneig CANFALI MARINA ALTA de Golf que es va disputar ahir diumenge a La Sella. Garcia i Torres es van adjudicar el campionat amb un total de 44 punts, traient-li tres punts d'avantatge a la segona parella classificada, Blaise-Ombrecht Ballesteros i Javier Sendra, que van sumar 41.


Un cop més es va jugar en la modalitat fourball stableford -modalitat en què cada parella juga la seva pròpia bola i al final de cada forat puntua el millor resultat. Una trentena de parelles van competir en aquesta edició per emportar-se el triomf.


El director de CANFALI MARINA ALTA, Paco Serradell, els alcaldes de Dénia i Jesús Pobre, Vicent Grimalt i Javier Scotto; i el president de La Sella Golf, Pepe Bañó van ser els encarregats de repartir els trofeus als guanyadors.

El nostre director va iniciar la seua intervenció amb un record emotiu i carinyós a Juan de la Cuadra, ja que "és la primera volta que no està entre nosaltres perquè va faltar fa uns mesos", segons va manifestar Serradell. Va reecordar que de la Cuadra va ser un dels impulsors del torneig junt amb Pepe Bañó. 

Una volta més el Torneig CANFALI MARINA ALTA va comptar amb la col·laboració de Visauto, concessionari de Mercedes Benz a Dénia; Fruites Fúria; l'empresa Rolser, i l'Ajuntament de Dénia i l'EATIM de Jesús Pobre, que per mig de l'alcalde, Javier Scotto, va repartir bossetes amb pansa.

Subscriu-te!