Canfali Marina Alta

Futbol Preferent: Castellonense-Jávea, plat fort d'una jornada en què Pego rep al Canals

Fútbol Preferente: Castellonense-Jávea, plato fuerte de una jornada en la que Pego recibe al Canals
  06/12/2019

Castellonense-Jávea és sens dubte el plat fort d'una jornada en què el Pego rep al Canals amb la intenció de seguir fent-se fort a casa. El Pedreguer, amb motiu del pont de la Constitució, tenia previst jugar ahir dijous amb el Mur.
El Jávea és el que més es juga en aquest envit ja que un triomf li permetrà seguir estant allà dalt en la pugna pels llocs de promoció d'ascens a Tercera Divisió.
La novetat d'aquesta setmana al Jávea és que la directiva li ha donat la baixa a Cristian Panucci després de l'arribada de Javi Hernández. Amb l'arribada del polivalent jugador, Juan Carlos Signes havia de prescindir d'un dels puntes i a la fi el davanter denier ha estat el que ha hagut de sortir, ja que Guerrero és el màxim golejador de l'equip i del campionat.
La trobada es juga diumenge al Poliesportiu Municipal Antonio Escuriet, a les 12 hores.

PEGO-CANALS

El Pego rep a Canals amb la intenció de seguir sumant de tres en tres al Cervantes. El punt sumat la jornada passada a Rafelcofer ha fet que els rogets seguisquen en la sisena posició. Una posició que pot perdre si no suma punts perquè el Canals està dos punts per baix a la taula.
La trobada es juga diumenge a les 16.30 hores al camp Cervantes.

Cercar notícies
Agenda