Canfali Marina Alta

Futbol Preferent: El Dénia estarà virtualment salvat si guanya a Sueca

  • Fútbol Preferente: El Dénia estará virtualmente salvado si gana en Sueca
  • Fútbol Preferente: El Dénia estará virtualmente salvado si gana en Sueca
  • Fútbol Preferente: El Dénia estará virtualmente salvado si gana en Sueca
  01/02/2020

El Dénia està a un pas de complir el gran objectiu d'aquesta temporada, la permanència. Encara que matemàticament li queden sumar punts, virtualment si guanya al Sueca demà diumenge estarà salvat, i més encara si el Pego li dóna un cop de mà i venç a l'Alcàsser. Si això passa, el Dénia es col·locarà amb 28 punts, mentre que l'Alcàsser, que és l'antepenúltim classificat, es quedarà amb 14.
La trobada es juga al Camp Municipal Infantil de Sueca, a les 11.45 hores sota l'arbitratge d'Oliver López.

EL PEDREGUER ESPERA NO ACUSAR LES BAIXES

El Pedreguer s'enfronta a un rival directe, Alginet, amb quatre baixes molt importants: Vaello, Àlex Gayà, Iván Malter i Juame Devesa. Tot i que aquests jugadors són peça clau en l'equip, els blavets esperen no acusar-massa i aconseguir la victòria en aquest desplaçament. El partit es juga demà diumenge a les 16.30 hores al camp de l'Alginet.

El Jávea vol seguir amb la bona ratxa i sumar la tercera victòria consecutiva davant el Canals que li permeta acostar-se als llocs de promoció. El partit es juga demà diumenge al Camp d'Esports Municipal de Xàbia a les 12 hores.

El Pego vol retrobar-se amb la victòria davant el Alcàssser. I és que els rogets no saben el que és guanyar des del passat 24 de novembre. El partit es juga al Camp Municipal del Pla d'Alcàsser demà diumenge a les 12 hores.

Cercar notícies
Agenda