Futbol Preferent: El Dénia guanya en el descompte, el Jávea compleix a casa i el Calpe torna a perdre

Fútbol Preferente: El Dénia gana en el descuento, el Jávea cumple en casa y el Calpe vuelve a perder
  05/03/2018

Dénia i Jávea van sumar els tres punts en una jornada en què el Calpe va tornar a perdre. Els deniers van guanyar en el descompte i segueixen afermats en la segona posició a la taula. El Jávea va vèncer al R. Algemesí en un xoc en el qual va haver de remuntar un 0-1. El Calpe va tornar a collir una nova derrota, aquesta vegada davant l'equip Universitat d'Alacant, que el va vèncer per la mínima.
El Dénia es va imposar al Carcaixent amb un gol anotat per Ferran Monzó al minut 94. Els groguets ho van intentar durant tot el partit però no van trobar el camí del gol, a més en el minut 73 es van quedar en inferioritat numèrica per l'expulsió de Gomis . Però els deniers van creure en la victòria i van lluitar fins al final per aconseguir-la, obtenint el seu premi en el temps de descompte.
El Jávea va patir més del compte per vèncer el R. Algemesí en un partit en què va haver de remuntar el gol anotat pel seu rival en el minut 25. Els de Xàbia després del descans van aconseguir donar-li la volta a l'electrònic amb dos gols de Lucas Bou .
El Calpe segueix amb la seua ratxa negativa i en aquesta jornada va perdre davant l'equip Universitat Alacant. Els calpins van caure per la mínima davant un rival que va marcar al minut 24 i va saber mantenir el seu avantatge fins al xiulet final.