Futbol Preferent: El Dénia es col·loca segon en una jornada en què el Jávez torna a guanyar i el Calpe trenca la seua bona ratxa

Fútbol Preferente: El Dénia se coloca segundo en una jornada en la que el Jávea vuelve a ganar y el Calpe rompe su buena racha
  15/01/2018

La divuitena jornada, la primera de la segona volta, va ser positiva per a dos dels tres equips de la comarca. Dénia i Jávea van guanyar mentre que el Calpe va perdre. Els groguets s'han col·locat segons a la taula després de sumar la quarta victòria consecutiva, i tenen a tir de pedra el liderat, que es jugaran la propera jornada davant l'Atzeneta. El Jávea es va retrobar amb el triomf i ja està a només tres punts dels llocs de promoció en una jornada en què ha aconseguit beneficiar-se dels empats collits pels seus més directes rivals. El Calpe va perdre davant el Monforte i va trencar així la seua bona ratxa de resultats, i és que des del passat 22 d'octubre no havia perdut cap partit.
El Dénia es va imposar a l'Alcúdia per 2-0 en un partit en què va ser millor que el rival i en el qual va saltar al terreny de joc sabent el que volia, els tres punts. Encara que en la primera meitat no va jugar bé, sí que va mostrar perill en les seues accions d'atac, encara que li va faltar culminar-les. La segona part no va poder començar millor, amb un gol de Cristian Panucci, als tres minuts de la represa. L'Alcúdia va buscar l'empat però no va arribar amb claredat a la porteria de Maxi. A falta d'un minut per al final, els groguets van anotar el segon i sentenciar el partit.

El Jávea va vèncer a Carcaixent (1-3) en un partit en què va haver de remuntar el resultat. Els locals es van avançar al marcador al minut 22 però després va aparèixer la figura de Lucas Bou que va marcar l'empat abans del descans i dos gols a la segona part. El matalasser va anotar un hat trick que li va donar els tres punts al seu equip.

El Calpe va perdre amb el Monforte (3-2) en un partit que va estar disputat i en el que el seu rival va estar més encertat de cara a gol. Els locals es van avançar al quart d'hora i abans del descans Connor aconseguia l'empat. A la segona part, el Monforte va posar terra pel mig en marcar dos gols aviat. L'Calpe ho va intentar fins al final però sols va poder retallar diferències.