Futbol Preferent: El Dénia sucumbeix davant el líder, el Jávea guanya i ja és tercer i el Calpe empata

Fútbol Preferente: El Dénia sucumbe ante el líder, el Jávea gana y ya es tercero y el Calpe empata
  22/01/2018


La jornada dinovena va deixar una victòria, un empat i una derrota per als equips de la Marina Alta que militen a Preferent. El Dénia va sucumbir davant el líder Atzeneta encara conserva el segon lloc a la taula perquè el Benigànim també va perdre. El Jávea va ser l'únic equip de la comarca que va aconseguir el triomf i ho va fer davant el cuer Canals, una victòria que li permet col·locar-se tercer a tan sols un punts dels groguets. El Calpe, després de la maror de divendres en què diversos jugadors van ser detinguts i posteriorment van ser posats en llibertat, sí que va jugar el seu partit davant el Pinós amb el qual va empatar a zero.
El Dénia tenia la possibilitat de fer-se amb el liderat en un dels partits més importants del campionat, però va fallar. Els deniers van sucumbir davant l'Atzeneta que va ser superior i que a més de sumar la victòria i davant un rival que va ser millor i es consolida com a líder.
El Jávea va complir els pronòstics i es va imposar davant el cuer Canals per 2-0. No ho va fer amb tanta solvència com en el primer partit de lliga, però sí que va saber sumar tres punts que amb la derrota del Benigànim els col·loca tercer i per tant en llocs de promoció.
L'Calpe sí que va jugar i va empatar a zero amb el Pinós. Els calpins van comptar amb tots els jugadors que divendres van ser detinguts i posteriorment posats en llibertat. El partit no va tenir gaire història, va ser poc futbol i les millors oportunitats de gol les van generar els calpins. El Pinós tot just va inquietar i tan sols va crear perill en jugades a belar parat.

Subscriu-te!