Futbol Preferent: Pedreguer i Dénia guanyen en una jornada en què el Pego empata i el Jávea perd

Fútbol Preferente: Pedreguer y Dénia ganan en una jornada en la que el Pego empata y el Jávea pierde
  08/12/2019

Dos triomfs, un empat i una derrota és com s'ha saldat la quinzena jornada per als equips de la Marina Alta. Les victòries les han aconseguit Pedreguer i Dénia davant Muro (3-2) i Rafelcofer (5-1), respectivament. L'empat l'ha aconseguit el Pego a casa davant el Canals, mentre que el Jávea ha perdut amb el Castellonense.

El Pedreguer es va imposar a el Muro, partit que es va avançar a dijous, i ho va fer per 3-2. Els blavets van marxar a la mitja part amb un 3-0 a favor. A la segona part van patir davant un rival que en el minut 66 aconseguia el 3-2 i que els va prémer per aconseguir l'empat, però no ho va aconseguir i els tres punts es van quedar a casa.

El Dénia ha sumat la tercera victòria consecutiva al Diego Mena davant el Rafelcofer, rival a què va golejar 5-1. Els groguets han estat molt superiors al seu rival. En dos minuts, al 11 i 13 aconseguien dos gols, i encara que Enrique Sirerol reduïa diferències en el 21, el camí s'aplanava amb la autoexpulsión del golejador visitant en el minut 25. Sis més tard Ferran Monzó marcava el 3-1, resultat amb el qual s'arribava a la mitja part. La segona part ha estat de pur tràmit i el Dénia ha anotat dos gols més per completar la maneta.

El Pego ha empatat a un al Cervantes davant el Canals en un partit en què els dos gols han arribat a la fi. S'han avançat al marcador els visitants al minut 90, però Carles ha marcat el gol de l'empat un minut després. Els rogets han pogut guanyar però no van aprofitar l'última oportunitat de el partit.

El Jávea ha perdut amb el Castellonense, un dels seus rivals directes per la promoció. Els xabiencs es van veure superats pel seu rival que manava 2-0 en el minut 30. Guerrero col·locava el 2-1 en el 39, però el Castellonenca anotava el definitiu 3-1 en el 62.