Futbol Preferent: El Jávea és l'únic equip de la comarca que guanya en la desena jornada

Fútbol Preferente: El Jávea es el único equipo de la comarca que gana en la décima jornada
  03/11/2019

El Jávea és l'únic de la Marina Alta que guanya en una jornada que en què el Pedreguer empata i Pego i Dénia perden. Els xabiencs es col·loquen cinquens i segueixen a tres punts dels llocs de promoció d'ascens a Tercera Divisió.

El Jávea ha guanyat a l'Alcàsser (2-1) en un partit en què el seu davanter Guerrero ha estat l'autor dels dos gols. El primer l'ha marcat al límit del descans i el segon en el minut 81. El visitants marcaven el gol de l'honor en el descompte.

El Pego ha sucumbit a casa davant el Tavernes per 0-3. Els pegolins van veure com el seu rival s'avançava en el marcador al minut 21. Després del descans i en tot just tres minuts el Tavernes anotava dos gols més que finiquitaban el partit en el minut 69.

El Dénia ha caigut davant el Castellonense (1-2) en un partit en què ha estat millor. La primera part ha sigut més equilibrada i acabava amb la maçada per als groguets del gol encaixat en el minut 44. Després del descans els deniers han dominat i atacat a un rival que sense merèixer-ho en el 67 marcava el segon. El Dénia marcava l'1-2 en el 75 per mediació de Ferran Monzó. Després del gol ha buscat el de l'empat però una altra vegada als seus jugadors els ha faltat punteria.

El Pedreguer empatava amb l'Olleria a un, en un partit que es va jugar el dijous. Els blavets van anar a remolc des del minut 26, que van encaixar el gol. Però la lluita i l'esforç es va veure recompensat al minut 66 amb el gol de l'empat de Carim.