Futbol Preferent: Dénia, Jávea i Pego fan ple de victòries a la segona jornada

09/09/2018

Els tres equips de la Marina Alta han fet ple de victòries a la segona jornada de lliga. El Dénia i Jávea han guanyat a casa a L’Alcúdia (1-0) i Enguera (2-0), i el Pego a domicili a l’UE Gandia (1-3).

El Dénia ha patit molt per doblegar a L’Alcudia en un partit on les intervencions del porter groguet Chiri han estat vitals per mantenir la porteria a zero. Tres paradons en la primera part i un al final del partit ho han fet possible. El partit ha estat disputat i els dos equips han buscat la porteria contrària però els visitants eren els que tenien les millors ocasions. En el minut 36 L’Alcúdia s’ha quedat amb un home menys al ser expulsat Aranda. El gol del triomf del Dénia l’ha fet Nico Almiñana, de cap en el minut 74.

El Jávea ha guanyat a l’Enguera per 2-0 amb dos gols de Palau. El partit a la primera part ha finalitzat sense gols, malgrat que els xabiencs han fet mèrits per anar-se’n al descans amb avantatge al marcador. Als quatre minuts de la represa Palau ha fet el 1-0 i a set del final ha marcat el segon que ha sentenciat l’encontre.

El Pego ha sumat els tres punts sense oposició i els jugadors han estat al llarg del partit molts superior a l’UE Gandia. Ha dominat l’encontre de principi a fi. A la primera part, Vergi ha fet el 0-1 i després David ha marcat el 0-2, resultat al que s’ha arribat al descans. En la segona part ha continuat la mateixa tónica i el Pego ha continuant manant. David ha fet el 0-3 i els locals han fet el gol de l’honor de penal.