• Futbol Preferent: El Dénia li regala la victòria al Jávea en una jornada en què Pego i Pedreguer empaten
  19/01/2020

El Jávea ha guanyat al Dénia en el derbi en un partit en què els groguets han pagar cars els seus errors.  Els deniers es van advançar al marcador al minut 14 per mediació de Ferran Monzó però els xabiencs van empatar en el minut 28 per mediació d'Álvaro López. Amb 1-1 s'arribava a la mitja part.  A la segona meitat el Dénia ha fet moltes concessions i el Jávea ha aprofitat un error per marcar el 2-1 i alçar-se amb el triomf.

El Pego ha empatat a un amb l'Enguera amb un gol que ha marcat Cristian Rico sobre la botzina. Els locals que s'havien avançat  al marcador en el minut 57, van veure com els rogets marcaben 1-1 quan pensaven que els tres punts eren d'ells.

El Pedreguer també ha empatat a un amb el Sueca. El blavets es van avançar al marcador en el minut 32, amb gol de Borja Martínez. Però en el minut 46 els suecans han aprofitat un penal per fer el 1-1 definitiu.