Futbol Preferent: El Jávea empata en una jornada en la que Dénia i Pego perden

16/09/2018

No ha estat una bona jornada per als equips de la Marina Alta. En esta tercera jornada de lliga només el Jávea ha tret un resultat positiu, un empat davant L’Alcúdia (1-1), mentre que Dénia i Pego han perdut davant Benigànim (1-0) i Alginet (0-3) respectivament.
El Jávea ha sumat un punt davant L’Alcúdia, ahir dissabte, en un encontre on els dos gols els van marcar en el primer temps. Els xabiers es van avançar al marcador al minut 34 per mediació de Paolo. L’alegria va durar molt poc perquè tres minuts després els locals van aconseguir l’empat. En la segona part el marcador ja no es va moure.
El Dénia ha perdut hui diumenge davant el Benigànim en un partit que s’ha resolt en el minut 83, quan Marc Ferrer ha enviat el baló dins de la xarxa. En el primer temps els dos equips s’han quedat amb un jugador menys per les expulsions del denier Guerrero i el local Kevin Llario. Sense gols ha finalitzat la primera part. En la segona els dos equips han buscat desnivellar la balança buscant el gol, però malgrat tindre algunes ocasions no ho han fet fins que a set minuts del final el Benigànim ho ha aconseguit.
El Pego també ha jugat hui diumenge i ha patit una dura derrota a casa davant l’Alginet. Els visitants han marcat tres gols. Prompte els jugadors de l’Alginet han aconseguit manar al marcador davant un Pego que no ha estat encertat i sempre ha anat a remolc. L’Alginet ha  anant fent el joc que més li convenia i al finat ha aprofitat les seues ocasions per fer dos gols més i s’han dut el triomf per  0-3.