Gata tanca la campanya de vigilància forestal sense cap incendi

Gata cierra la campaña de vigilancia forestal sin ningún incendio
  29/10/2019

El servei de voluntariat de Protecció Civil ha finalitzat la campanya de Previfoc 2019 de vigilància forestals sense haver enregistrat cap incendi en el termini municipal. Durant tot l’estiu, 22 voluntaris han realitzat 178 dies continus amb un total de 2.234 hores de vigilància. La campanya Previfoc està subvencionada per la Generalitat Valenciana.

A més, Protecció Civil  han realitzat 8 actuacions en situacions d’emergència. A banda, han col·laborat amb els dispositius especials de festes i activitats rellevants així com el preventiu de la Dana de setembre. El voluntariat treballa en tot moment en coordinació amb el servei d’emergències 112.

Per al regidor de Governació, JoanVi Vallés, la millor de les dades és que s’ha conclòs la campanya sense haver de lamentar cap incendi forestal en el terme municipal. També ha volgut agrair la disposició dels voluntaris que col·laboren amb totes les activitats locals per al seu desenvolupament sense incidències.

De cara al 2020, se està treballant per a donar servei de vigilància durant tots els cap de setmanes i control de cremes.

Subscriu-te!