Canfali Marina Alta

Gemma Estrela fa efectiva la seua dimissió com a presidenta del CD Dénia tres mesos després d'anunciar-la públicament

Gema Estrela hace efectiva su dimisión como presidenta del CD Dénia tres meses después de anunciarlo públicamente
  30/05/2019

Gemma Estrela ja no és la presidenta del CD Dénia. I no ho és des d'ahir dimecres, dia en el que va enviar la carta de dimissió a la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana. La dimissió oficial de Estrela es fa efectiva tres mesos i mig després que el 8 de febrer passat anunciés que dimitia i ho fes públic en un comunicat dirigit als socis l'11 de febrer. Posteriorment va convocar una roda de premsa en què comunicava que deixava la presidència atribuint que la seua renúncia havia estat "condicionada a l'arribada de diners". Per aquell temps, la ja expresidenta del Dénia va declarar que "una dimissió es fa efectiva quan el club ho fa efectiu. Nosaltres fem les coses quan creiem oportunes". Així, durant aquests més de tres mesos i mig, no ha cregut oportú fer la dimissió efectiva i ara ho ha fet perquè des del vestidor algun jugador li va dir dimarts que mentre ella seguís de presidenta no tornaria a jugar amb l'equip.

La situació del CD Dénia és crítica en el pla econòmic perquè en l'esportiu està sent una temporada excel·lent. En l'esportiu, el primer equip ha quedat campió del Grup 3 de Preferent i està immers en la Promoció d'Ascens a Tercera Divisió i s'ha classificat per poder jugar la Copa del Rei del proper any. En l'econòmic dels jugadors segueixen tenint molts problemes per cobrar les mensualitats i les despeses de desplaçaments. El problema ve de lluny, quan al novembre i desembre van començar a retardar amb les nòmines. Ara, se'ls deu dos mesos -març i abril- que seran tres si no cobren divendres. Cal recordar que el passat 12 de maig els jugadors van realitzar una asseguda al partit Dénia-Mur, últim partit de Lliga jugat al Diego Mena Cuesta.
El director esportiu del club, Tano Bertó va posar com a condició perquè arribés diners a les arques del club per pagar als jugadors que Estrela dimitira. Però ell i ella han seguit jugant al gat i ratolí amb la plantilla i la situació econòmica del club segueix sent la mateixa que el passat mes de febrer.

Cercar notícies
Agenda