Canfali Marina Alta

Ha mort l'hostaler denier Benjamín Pastor

Ha fallecido el hostelero dianense Benjamín Pastor
  12/03/2020

L'hostaler denier Benjamín Pastor ha mort sobtadament a l'edat de 76 anys. El negoci que va regentar en la Glorieta del País Valencià era una de les tavernes més antigues de la ciutat i per allí van passar diverses generacions. Els seus vins, licors, el popular carnot, així com els seus aperitius selectes eren molt benvolguts. 

Casa Benjamín, que encara està en funcionament però amb una altra direcció, conserva bona part de l'essència que li va donar la família Pastor, quan va agafar les regnes del negoci en 1945. Procedents de la Pobla del Duc, Benjamín Pastor (pare), apodat El Moro, i la seua esposa Amparo, van estar al capdavant del negoci fins que els seus fills Vicente i Benjamí van continuar avant atenenet a una clientela fidel que gaudia dels esmorzars i aperitius, acompanyats per cervesa fresca, vi o qualsevol altra beguda. El tercer germà és Rafa Pastor, ex regidor i delegat de la Cambra de Comerç a Dénia durant molts anys. 

Benjamín Pastor va eixir en el matí d'aquest dijous a prácticar esport amb la seua bicicleta i va patir un infart. Deixa dos fills: Amparo i Benjamí.

CANFALI MARINA ALTA s'uneix amb profunda tristesa al dolor de la família. Descanse en pau. 

Cercar notícies
Agenda