Canfali Marina Alta

Ha mort a Dénia la professora Mari Carmen Falgás, esposa de l'empresari Christian Salvá

Ha fallecido en Dénia la profesora Mari Carmen Falgás, esposa del empresario Christian Salvá
  25/01/2020

La professora Mari Carmen Falgás Vicent, esposa de l'empresari Christian Salvá, ha mort aquest dissabte a Dénia després d'una llarga malaltia.  Mari Carmen Falgás, de 70 anys, va desenvolupar la seua trajectòria professional com a docent en els col·legis Pou de la Muntanya i Les Vessanes i en la seua última etapa va treballar en el Centre d'Educació de Persones Adultes de Dénia fins a la seua jubilació. Va ser una magnífica professional de la docència i una persona molt volguda pels seus companys i alumnes, tal com ha manifestat Remei Gómez, directora del Servei Psicopedagògic Escolar.

Estava casada amb Christian Salvá, propietari de l'empresa Auto Christian, concessionari de Ford a Dénia. El matrimoni tenia tres filles: Cristina, Isabel i Silvia.

La capella ardent s'instal·larà demà diumenge en el Tanatori Marina Alta a partir de les 10 hores i la missa funeral s'oficiarà a l'església de Sant Antoni, a les 16.30 hores.
CANFALI MARINA ALTA s'uneix des d'aquestes línies al dolor de la família en aquests moments més tan difícils. Descanse en pau.

Cercar notícies
Agenda