Ingresan a la presó els sis detinguts per la partida de 4.380 quilos d'haixix confiscada a Calp

Ingresan en prisión los seis detenidos por el alijo de 4.380 kilos de hachís incautado en Calp
  24/07/2020

Sis persones han ingressat a la presó per la seua implicació amb una partida de 4.380 quilos d'haixix, que va ser decomissat en la matinada del passat dimecres en un iot a Calp. L'operació, que es va iniciar el mes de març passat, va ser realitzada per la Policia Nacional, Guàrdia Civil i Vigilància Duanera de l'Agència Tributària.

Dos dels detinguts anaven a bord del vaixell i els altres estaven en la zona del port esportiu de Port Blanc a Calp, on s'anaven a descarregar les més de quatre tones d'haixix. El patruller Arao, de Duanes, va abordar el iot, de bandera espanyola, quan els traficants estaven en plena operació.

Les investigacions es van precipitar en l'última setmana quan es va detectar que els tripulants del vaixell anaven a recollir la droga en mar oberta. Va ser quan es va intensificar la vigilància del iot per aire i per mar. L'Arao va sorprendre els tripulants de l'embarcació cap a les quatre del matí del dimecres, quan es dirigien al port esportiu de Port Blanc. L'abordatge va impedir que la droga arribara fins a un furgó de grans dimensions que esperava en terra.

Subscriu-te!