Canfali Marina Alta

Isabel Martí i l'associació Aspanion reben els premis 9 d’Octubre Vila de Xàbia

  • Isabel Martí y la asociación Aspanion reciben los premios 9 de Octubre Vila de XÀBIA
  • Isabel Martí y la asociación Aspanion reciben los premios 9 de Octubre Vila de XÀBIA
  • Isabel Martí y la asociación Aspanion reciben los premios 9 de Octubre Vila de XÀBIA
  09/10/2019
L'alcalde reivindica un millor finançament autonòmic i la derogació de la Llei de Racionalització de l'Administració

L'Ajuntament ha celebrat el 9 d’Octubre amb un acte institucional que ja s’ha convertit en tradicional i que ha servit per a posar en valor la cultura, llengua i història valenciana i fer un reconeixement públic a les persones i col·lectius que prenen un paper actiu en la millora de la societat local. En aquesta ocasió l’acte, que s’ha celebrat en el saló de plens, ha estat presentat per Inés Domenech, reina de Fogueres, en representació de la joventut local i ha arrancat amb una exhibició de música i dansa tradicional popular. 

Vicenta Torres ha sigut l'encarregada de presentar a l'associació ASPANION, guardonada amb el premi Vila de Xàbia a la Solidaritat. El col·lectiu de famílies de xiquets i xiquetes amb càncer té una llarga trajectòria estatal però va ser fa tres anys quan es va assentar a Xàbia de la mà d'una família que va travessar aquesta difícil situació.

L'altra protagonista d'aquest lliurament de premis ha sigut Isabel Martí Chulià, mereixedora del guardó als Valors Cívics per la seua constant i entusiasta treball en pro de la recuperació del patrimoni cultural, en concret el relacionat amb la dansa, música tradicional i la indumentària valenciana. L'encarregada de presentar a la guardonada ha sigut Empar Bolufer, qui ha desgranat algunes anècdotes que fan intuir la força i entusiasme de la premiada.

Cercar notícies
Agenda