José Císcar critica el "silenci còmplice" de Compromís davant la moció de censura a Benitatxell

José Císcar  critica el “silencio cómplice” de Compromís ante la moción de censura en Benitatxell
  03/10/2018

 

Considera que és un "atropellament a l'ètica i decència democràtica" perquè compta amb el suport d'"un trànsfuga i una processada per corrupció"

El president provincial del PP, José Císcar, s'ha posicionat en contra de la moció de censura al Poble Nou de Benitatxell i ha criticat que cap dirigent de Compromís haja opinat al respecte. Císcar considera que canviar l'Alcaldia a menys d'un any de les eleccions vol dir que als nacionalistes només els interessa "arrabassar el poder a qualsevol preu". I subratlla que es tracta d'una operació política que comptarà "amb el suport d'un trànsfuga i una processada per corrupció".

Segons el parer de Císcar, "Compromís ha trencat en trossos en Benitatxell seu discurs contra la corrupció". Indica que "el seu silenci còmplice és vergonyós".

Per això ha instat a Mónica Oltra a "donar la cara i frenar l'assalt" a l'Ajuntament de Poble Nou de Benitatxell a través de la moció de censura que es votarà el proper 11 d'octubre. "És indigne violentar la voluntat d'un poble a través de presumptes corruptes i trànsfugues", ha manifestat el president del PP d'Alacant.

 

Subscriu-te!