Canfali Marina Alta

José Miguel Mulet i Juan Céspedes seran els mantenidors de les Falleres Majors de Dénia

José Miguel Mulet i Juan Céspedes seran els mantenidors de les Falleres Majors de Dénia
  30/08/2019

 

Les Falleres Majors de Dénia, Safir Malonda i Martina Gimeno, ja coneixen els noms dels encarregats de realitzar les seues exaltacions en les seues respectives presentacions, el divendres 20 i el diumenge 22 de setembre, respectivament. El mantenidor de Safir Malonda serà el denier José Miguel Mulet, llicenciat en química i doctor en bioquímica i biologia molecular per la Universitat de València.

Mulet és actualment professor de biotecnologia a la Universitat Politècnica de València (UPV) i dirigeix una línia d’investigació a l’Institut de Biologia Molecular i Cel·lular de Plantes, centre mixt del CSIC i la UPV. És autor del llibre Comer sin miedo del que s’han venut més de 20.000 exemplars i s’ha publicat en diversos països, de Medicina sin Engaños o La Ciencia a la Sombra entre altres.

L’exaltació de Martina Gimeno serà a càrrec del faller Juan Céspedes. És Llicenciat en Filologia Hispànica per la Universitat de València i actualment és professor de català/valencià i espanyol per a estrangers en una acadèmia a València, de la qual a més és el coordinador. Céspedes va començar el seu camí en les falles de Dénia en l’exercici 2003-2004 en la falla Saladar i en l’exercici 2007-2008 va entrar a formar part de la falla Diana, a la qual actualment pertany.

Cercar notícies
Agenda