Julia Miñana i Silvia Sebastia, del CN Jávea, es proclamen campiones d'Espanya de 420 Sub19

• Julia Miñana y Silvia Sebastia, del CN Jávea, se proclaman campeonas de España de 420 Sub19
  03/04/2018

Les regatistas del Club Nàutic de Jávea Julia Miñana i Silvia Sebastia s'han proclamat campiones d'Espanya de la classe 420 en la categoria sub19, en una regata que es va disputar amb vents fluixos i mitjans, la qual cosa va obligar a fer solament deu mànigues. Miñana i Sebastia, al costat de la parella formada per Pablo Luján i Carlos Balaguer van ser els representants del club javiense en el campionat d'Espanya de 420 que es va disputar aquest cap de setmana passat en el Real Club Nàutic de Gran Canària.

La parella de xiques va aconseguir alçar-se amb el primer lloc en la categoria Sub 19, mentre que Pablo Luján i Carlos Balaguer es van quedar en la posició 66 de la prova, en la seua primera prova en competició junts.