Canfali Marina Alta

L'Audiència Provincial reobre l'expedient de l'alcalde de Calp per suposats delictes de malversació i coaccions

La Audiencia Provincial reabre el expediente del alcalde de Calp por supuestos delitos de malversación y coacciones
  28/06/2018

L'Audiència Provincial d'Alacant ha ordenat reobrir una investigació per suposats delictes de malversació i coaccions contra l'alcalde, César Sánchez, arran d'una denúncia d'una periodista que va ser cap de premsa de l'Ajuntament de Calp. La denunciant manté que Sánchez la va obligar a col·laborar en la seva campanya de 2015 com a candidat del PP a l'Ajuntament. El jutjat de Dénia va decretar l'arxiu del cas al setembre de 2017 però la fiscalia va presentar un recurs d'apel·lació i ara el tribunal considera que l'arxiu va ser "prematur".

L'Audiència ha ordenat a la jutge reobrir les indagacions per aclarir si es donen els indicis delictius denunciats per l'acusació pública.

Fonts municipals han recordat que el cas ja ha estat arxivat fins a dues vegades al no apreciar-se cap indici d'irregularitat. Sánchez ha mostrat el seu màxim respecte a la justícia i ha demanat celeritat perquè s'aclareixi "com més aviat" aquest expedient. "Confio plenament en la justícia i estic tranquil. Confie en que la situació s'aclareixi el més aviat possible ", indica l'alcalde.

Cercar notícies
Agenda