Canfali Marina Alta

La Biblioteca Municipal d'Ondara ofereix el seus serveis on line

La Biblioteca Municipal de Ondara presta sus servicios on line
  24/03/2020

La Biblioteca Municipal d’Ondara ha recordat als seus usuaris que poden continuar fent ús dels seus serveis i continuar gaudint de la lectura, malgrat l’estat d’alarma i del tancament al públic de la Biblioteca Municipal.

Gràcies a la plataforma de préstec de llibre electrònic “eBiblio Comunitat Valenciana”, totes aquelles persones que siguen usuàries de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana poden accedir al préstec de llibres electrònics. Per a això, és necessari disposar d’un correu electrònic en la fitxa d’inscripció de la biblioteca. Els interessats a resoldre dubtes o accedir al canvi de contrasenya, poden contactar amb la responsable de la Biblioteca d’Ondara, Amparo Martí, en el telèfon 677997204, o per correu electrònic en biblioteca@ondara.org .

EBiblio Comunitat Valenciana és un servei de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana (XLPV) que fa possible la lectura de llibres electrònics a través d’Internet. Posa a la disposició de la ciutadania una plataforma tecnològica, que li permet accedir al catàleg i prestar les principals novetats editorials de format digital, per a poder-les llegir en diferents dispositius: tauletes tàctils, telèfons intel·ligents, ordinadors personals o lectors de llibres electrònics (e-readers).

El servei està disponible en l’adreça: http://comunitatvalenciana.ebiblio.es

Pot fer ús d’eBiblio Comunitat Valenciana qualsevol persona que dispose de carnet d’usuari de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana.

Per a poder accedir a eBiblio Comunitat Valenciana haurà de figurar el seu correu electrònic entre les dades que s’incloguen en la sol·licitud de carnet de biblioteca, correu que només serà vàlid per a un usuari d’eBiblio. Si no disposa de carnet d’usuari, pot dirigir-se a la biblioteca pública més pròxima que forme part d’aquesta xarxa i sol·licitar-lo. La biblioteca li proporcionarà una clau o contrasenya que utilitzarà per a accedir a la plataforma d’eBiblio.

En el portal de la xarxa trobarà més informació de la plataforma.

El nombre màxim de títols que pot tindre en préstec són 3, el període de préstec és de 21 dies i per a revistes electròniques el temps són 3 dies.

Cercar notícies
Agenda