La cavalcada de carrosses posa hui el contrapunt d’esplai a les festes de la Soledat a Ondara

La cavalcada de carrosses posa hui el contrapunt d’esplai a les festes de la Soledat a Ondara
  08/07/2017

 

Les festes de la Soledat encaren la seua recta final amb la cavalcada de carrosses d’aquesta vesprada, que posará el contrapunt d’esplai a les solemnitats.

Aquest acte culmina una primera part dels festejos patronals que es van iniciar dijous amb l’encesa de l’enllumenat des del balcó de l’Ajuntament, que tenia previst donar pas ahir a l’exaltació de les Dames d’Honor a la plaça de bous mitjançant una gala lírica.

L’agenda d’aquest darrer tram, que te la festa major de dilluns en honor a la patrona com a acte central, és la següent:

           

DISSABTE 8

            -A les 12 h.: Gran parc infantil i jocs per a xiquets al recinte del Prado.

            -A les 14 h.: Paella gegant l Prado. La comissió proporcionarà, taules, cadires i cervesa als assistents. Tot amenitzat pel grup de percussió Ondarattack. Els tiquets per a poder assistir al dinar els repartirà la Comissió de festes i també es podran recollir a la Casa de Cultura.

            - A les 19.30 h.: Gran cavalcada de carrosses, comparses i cavalcadures acompanyats per la banda Juvenil de la Unió Musical d´Ondara, la Xaranga l’Atril i el grup de percussió Ondarattack. Confeti, serpentines i regals pels assistents a un trajecte que te l’eixida al col•legi Sanchis Guarner i, per l’itinerari de costum finalitzarà al Prado, on s´efectuarà el lliurament de premis.

            -A les 22.30 h.: Sopars populars al voltant del recinte del Prado. La comissió repartirà cacauets, tramussos, salmorra, taules i cadires. El vi serà gentilesa de Bodegues Aguilar.

            -A les 23.30 h.: Espectacular revetla a càrrec de l´orquestra Matrix, davant del Prado.

Subscriu-te!