La Regidoria de Joventut d’Ondara proposa un scape room a la Casa de Cultura dissabte

La Concejalía de Juventud de Ondara propone un scape room en la Casa de Cultura sábado
  14/09/2020

El misteri de Harry Potter y el rescate del Hipogrifo és el que hauran de resoldre els participants en l'scape room que, de forma gratuïta, ha organitzat el Centre d'Informació Juvenil de la Regidoria de Joventut d'Ondara per a aquest dissabte 19 de setembre, a la Casa de Cultura.

L’activitat, que compta amb la col·laboració de la Diputació Provincial d'Alacant, es la segona vegada que s'organitza al municipi i compta amb un protocol propi de seguretat i higiene davant la COVID19. El repte consisteix en intentar escapar d'una habitació en la qual s’ha entrat amb un grup d'amics i fer-ho en menys d'un temps definit, amb la definició d’una sèrie de jocs preparats per a ser resolts a través de l’observació, l’enginy o el treball en equip.

L’esdeveniment, segons ha detallat el regidor de l’àrea, José Ramiro, en una nota, està previst de 16 a 21 hores, i va a dirigit a persones de 12 a 30 anys que podran participar en grups de quatre, prèvia inscripció al correu del departament de Joventut o en la web municipal, o també de forma presencial a la Casa de Cultura.

El comunicat adverteix que tindran preferència els joves d'aquesta franja d’edat.

Subscriu-te!