Canfali Marina Alta

La regidora de Territori de Dénia anuncia un pla de xoc en Urbanisme per agilitzar les llicències

La concejala de Territorio de Dénia anuncia un plan de choque en Urbanismo para agilizar las licencias
  13/11/2019

Més personal i modernització del departament d'Urbanisme. És la recepta de l'equip de govern per donar més agilitat a la tramitació de les llicències. una de les queixes dels professionals de sector. A més, s'està treballant en un conveni amb el Col·legi d'Arquitectes amb la intenció que els permisos d'obres es donin amb més rapidesa. Una altra de les actuacions previstes és l'elaboració d'un nova ordenança de la construcció.

L'alcalde, Vicent Grimalt, i la regidora de Territori i Qualitat Urbana, María José Ripoll, es van reunir dimarts amb el president de l'Cercle Empresarial de la Marina Alta (Cedma), Benito Mestre, i els membres de la comissió de Territori i Sostenibilitat de la federació. Van estar el coordinador, Jesús Reina; el delegat de l'Associació de Promotors, Carlos Pesquera, i el president de l'Associació de Constructors i Empreses Afins, Antonio Vargas.

La regidora de Territori va desgranar els principals punts de l'agenda de l'equip de govern en matèria urbanística per a aquesta legislatura. En primer lloc, es continua la tramitació per a l'aprovació de el Pla General Estructural, actualment en fase d'avaluació ambiental per part de la Conselleria de Medi Ambient. També està previst iniciar la tramitació de el pla detallat.

 

Cercar notícies
Agenda