La consellera de Cultura de les Illes Balears inaugura la mostra Baleàrics al Centre d’Exposicions de Pego

  • La consellera de Cultura de les Illes Balears inaugura la mostra Baleàrics al Centre d’Exposicions de Pego
  • La consellera de Cultura de les Illes Balears inaugura la mostra Baleàrics al Centre d’Exposicions de Pego
  05/03/2019

 

Compta amb una selecció d’obres de Canyellas, Castejón, Costa, Florit, Guasch, Mayol, Mengual, Riera, Rérez Carrió i Planas

 

La mostra Baleàrics que la Fundació Baleària ha fet recalar al Centre d’Exposicions-Museu d’Art Contemporani de Pego fins el dissabte 23 de març ha estat inaugurada per la  consellera de Cultura, Participació i Esports de les Illes Balears, Fanni Tur, i la directora general de Cultura de la Generalitat Valenciana, Carmen Amoraga.

       La inauguració ha comptat a més amb l’alcalde de Pego, Enrique Moll, la regidora de Cultura del municipi,  Laura Castellà, el gerent de la fundació de la naviera, Ricard Pérez i el comissari de l’exposició, Antoni Torres. L’acte ha estat ambientat per la rapsòdia dels poetes eivissencs Carlos Fabregat, Nora Albert, Julio Herranz i Fina Torres als que s’han unit els pegolins Lluna Pons i Carles Siscar.

       L’exposició recull una selecció d’obres d’artistes de les Ïlles Balears i la Comunitat Valenciana com Tomeu Canyellas, Joan Castejón, Joan Costa, Paca Florit, Carles Guasch, Mariano Mayol, Imma Mengual, Enric Riera, Ramón Pérez Carrió o Miquel Planas.

       Segons ha informat el gerent de la fundació organitzadora, Ricard Pérez, després de recalar en Pego, Baleàrics te previst traslladar-se al Museu d’art modern de Orà (MAMO), al Taller d´Ivars de Benissa, i a la Torre dels Ducs de Medinaceli d’El Verger.

 

Subscriu-te!