Canfali Marina Alta

La Conselleria rectifica i dóna places a les quatre famílies a l'escola d'educació especial Raquel Payà

La Conselleria rectifica y da plazas a las cuatro familias en el colegio de Educación Especial Raquel Payá
  17/09/2019

La Conselleria d'Educació ha rectificat la seua decisió i ha ofert quatre places al col·legi Raquel Payà de Dénia a les mares d'estudiants amb diversitat funcional que volien escolaritzar els seus fills en aquest centre específic aquest curs.

Es tracta de quatre estudiants, tots menors d'edat que han vingut estudiant a l'Aula d'Integració de l'Institut Sorts de la Mar de Dénia. El projecte ofert en aquest centre "no s'ajustava a les necessitats dels nostres fills i és per això que al juny sol·licitem el canvi". Des del moment en que van demanar la inclusió dels seus fills en el Raquel Payà les mares van haver de barallar contra el sistema per poder exercir el seu dret a triar el col·legi en el qual volien els seus fills. Aquí va començar la seua lluita. La regidora d'Educació, Melani Ivars i l'alcalde de Dénia, Vicent Grimalt van prendre l'assumpte en les seues mans i gràcies a la seua mediació, en els propers dies aquests quatre joves seran alumnes del Raquel Payà.

Demà dimecres les famílies van a fer una visita perquè l'equip de professionals del col·legi d'educació especial els explique en primera persona el seu projecte educatiu. Les mares confien que aquesta mateixa setmana els seus fills puguen anar a l'escola, ja que queden per realitzar els oportuns informes i realitzar la matrícula per al curs 2019-2010.

Cercar notícies
Agenda