La corporació d’Ondara dona llum verda al procés de creació d’un banc de terres

La corporació d’Ondara dona llum verda al procés de creació d’un banc de terres
  27/09/2019

 

La redacció de l'ordenança municipal reguladora del Banc de Terres d'Ondara, proposada per la Regidoria d’Agricultura, ha estat aprovada per la unanimitat de tots els grups polítics municipals en el plenari ordinari d’octubre

 Segons ha explicat el responsable de l’àrea d’Agricultura, Pere Picornell, aquest és el primer tràmit per a  posar en contacte als propietaris de bancals i horts abandonats o en desús, amb persones interessades a treballar la terra al terme municipal. Picornell ha advertit que aquet tràmit comportarà la redacció d’un esborrany que serà presentat als grups municipals i als agents agraris implicats com són els regants i llauradors, perquè puguen realitzar aportacions; abans de retornar-la al plenari per a la seua aprovació.

La unanimitat ha estat també present a la moció sobre la formació bàsica en primers auxilis presentada conjuntament pels quatre grups polítics municipals. Moció que, segons ha estat exposada per la regidora d’Esports, contempla convidar a totes les associacions en àmbit esportiu i clubs esportius, a tots els cursos d’aquesta matèria que es realitzen des de l'Ajuntament d'Ondara o l’empresa municipal PIMON.

La sessió ha deparat a més l’aprovació per part de l’equip de govern PSPV-Compromís i l’abstenció de PP i Ciutadans d’una transferència de crèdits del Pressupost General de 2019. L’apartat econòmica va eixir també a col·lació al donar compte el secretari de les línies generals del Pressupost General de 2020, que és de 7.196.000 euros.

Subscriu-te!