La CUP de Pedreguer sintetitza en dotze punts un programa per fer un poble just, feminista i ecologista

  • La CUP de Pedreguer sintetiza en doce puntos un programa para hacer un pueblo justo, feminista y ecologista
  • La CUP de Pedreguer sintetiza en doce puntos un programa para hacer un pueblo justo, feminista y ecologista
  21/05/2019

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Pedreguer ha presentat el seu programa en una trobada celebrada en el Casal Cultural Jaume I i en la que quatre dels seus candidats van exposar els dotze punts del programa electoral amb el qual es vol aconseguir un poble just, feminista, ecologista i on la participació ciutadana siga l’eix central. Entre les principals propostes encaminades a eixe propòsit que es van exposar en el Casal foren la creació d’un Pla de Participació Ciutadana -i que la participació siga transversal a totes les regidories per aprofundir en la democràcia directa i participativa- i la municipalització dels serveis públics -per a tenir un major control sobre el servei i millorar les condicions de les treballadores-. 

També es va parlar d’aplicar una fiscalitat progressiva i prioritzar partides relacionades amb el benestar social, i d’elaborar un Pla Estratègic Municipal per al foment de l’ocupació, amb mesures per a impulsar al sector agrícola i el xicotet comerç. 

Desenvolupar el segon Pla d’Igualtat i apostar per les energies renovables, la reducció de residus i el manteniment de l’entorn natural, foren altres mesures que es plantejaren. 

Subscriu-te!