La Cursa Solidària d’Ondara a benefici de l’AECC agafa un format virtual

La Cursa Solidària d’Ondara a beneficio de l’AECC adopta un formato virtual
  01/10/2020

La regidora d'Esports d’Ondara, Mar Chesa; el president del Club d'Atletisme d'Ondara, Miguel Moreno; i la presidenta de la Junta Local d'Ondara de l'AECC, Mari Carmen Bisquert, han presentat la III Cursa Solidària a benefici de l'Associació Espanyola Contra el Càncer, que se celebrarà de forma virtual els dies 22, 23, 24 i 25 d'octubre de 2020.

L’esdeveniment agafa un format virtual semblant a la XXII Volta a Peu 2020 del passat mes de maig, segons ha explicat la regidora, “per les circumstàncies sanitàries que estem vivint, recalcant que des de la Regidoria d'Esports es dóna suport a aquesta iniciativa perquè es puga consolidar, sent ja la tercera edició de la cursa solidària”. Chesa ha agraït l'esforç realitzat per la Junta Local de l'AECC en l'organització amb la que compta amb la col·laboració del Club d'Atletisme.

Tan ella com la presidenta de la AECC han fet crida a la solidaritat, ja que tota la recaptació que s'aconseguisca en aquest esdeveniment esportiu, es destinarà íntegrament a la investigació de la lluita contra el càncer.

Per la seua banda, el president del Club d'Atletisme, Miguel Moreno, aquesta tercera edició es podrà realitzar tant per caminants com per corredors, els quals tenen la inscripció oberta a la web de www.somesport.com que porat implícita una donació de 5 euros. Pel que fa al recorregut, ha informat que només comporta fer 45 minuts o 1 hora, caminant o corrent, de forma que cada participant, en inscriure's, rebrà per correu electrònic el seu dorsal, i podrà anar completar la prova solidària al seu ritme, en l'horari que desitge dins dels quatre dies establerts.

Segons han informat, els participants podran enviar a ondaracorre@gmail.com la seua fotografia o vídeo amb la seua participació.

Subscriu-te!