La Diputació projecta per a esta legislatura la musealització de la Pobla Medieval d'Ifach

La Diputación proyecta para esta legislatura la musealización de la Pobla Medieval de Ifach
  29/06/2020

La Diputació d'Alacant escometrà la museïtzació de la Pobla Medieval d'Ifach al llarg d'aquesta legislatura. Ho ha anunciat el president de la institució, Carlos Mazón, durant una visita a Calp. Segons ha manifestat, la intenció és convertir aquest jaciment "en un lloc, no sols visible, sinó també visitable i turísticament rendible per a Calp i el seu creixement, convertint-se en un complement essencial per a la seua oferta de sol i platja”. 

Mazón ha comentat que “més prompte que tard, al llarg d'aquesta legislatura, podrem gaudir-ho, ja no sols des del punt de vista històric, sinó també turístic”. La museïtzació comptarà amb tot el suport econòmic, tècnic i humà de la Diputació d'Alacant, a través del departament d'Arquitectura que dirigeix el diputat Juan Francisco Pérez Llorca, qui a més ha demanat a la Generalitat que s'involucre en el projecte. 

L'alcaldessa de calp, Ana Sala, ha agraït “la bona sintonia i la col·laboració” de la institució “que sempre s'ha bolcat amb aquest jaciment”, al mateix temps que ha ressaltat la importància de sa Pobla d'Ifach, que ha qualificat d'única pel seu emplaçament, “per a diversificar l'oferta turística del municipi”.

<<< Tornar a la portada