La Donació Solidària de Dénia reb quasi 120 persones

  • La Donación Solidaria de Dénia recibe a casi 120 personas
  • La Donación Solidaria de Dénia recibe a casi 120 personas
  • La Donación Solidaria de Dénia recibe a casi 120 personas
  16/09/2021

Bons resultats en la XIII Donació Solidària de Dénia realitzada el dimecres en el Centre Social. Es van presentar 118 persones, encara que per diferents raons només van poder donar 106. D'elles, 12 donants eren nous. 

La donació va comptar, com és habitual, amb la participació del Centre de Transfussió de la Comunitat Valenciana i la col·laboració de diferents entitats i mitjans de comunicació, com Creu Roja, CEDMA, AEHTMA, La Segella Golf, la Fundació Baleària i CANFALI MARINA ALTA. Al matí van acudir l'alcalde, Vicent Grimalt; el regidor de Sanitat, Javier Scotto, i altres membres de la corporació. 

L'alcalde ha remarcat que aquest tipus d'accions són necessàries "per les vides que salven", per la qual cosa ha expressat la seua confiança que cada vegada la gent siga conscient d'això i acudisca a les donacions. Per la seua part, el regidor de Sanitat va llançar durant la jornada un missatge de "solidaritat, compromís, que tots apostem per la salut ara més que mai". Va assenyalar que, després de l'època més dura de la pandèmia, hi ha una necessitat de "reprendre les donacions i augmentar aqueix sota mínims en què es troba el centre de transfusió". "Tots han de donar aquest bé tan preuat", va afegir, "perquè tots ho podem necessitar". 

Subscriu-te!