L'embarcació Balu, patronejada per Ramón Acin guanya la Dénia Trophy

La embarcación Balu, patroneada por Ramón Acin gana la Dénia Trophy
  07/10/2019

L'embarcació Balu, del patró Ramon Acin ha guanyat en la categoria general de la Dénia Trophy, que va organitzar The Yacht Tribe el CD Marina El Portet el cap de setmana passat. La tripulació de Acin va batre en temps a les 20 embarcacions restants en les cinc mànigues disputades entre les badies de Dénia i Xàbia.

A la Heliocare Dénia Trophy, va quedar segon el vaixell Kim, de Luisfer Gascón i tercera l'embarcació Zoë d'Unai Cilleruelo. En total van participar més de 150 persones vingudes de tot el món.

En la categoria primera el vencedor va ser també Balu, segon Kim i tercer Aquax, de Ricardo Sancho. Mentrestant, en segona categoria, va guanyar Hakuna Matata, de Rafael Fernández, segon va quedar Philoxène de Javi Lahoz i tercer, Scorpio, d'Antonio Perea. En la tercera categoria el podi va quedar així: Daydream, de Dieter von Bröckel, Grumet, de Sebastián Larraza i Airen, de Luis Lombao. Finalment, en la quarta categoria, va vèncer Zöe, seguida de Jotiti, d'Àngel de la Red i tercera va ser l'embarcació Code IV, d'Antonio Guijarro.

Subscriu-te!